pondělí 26. prosince 2016

Outfit na vánoční dobu

Ahojky, jak jsem psala v minulém článku, jsem zpět a s novými nápady! Dneční článek bude celkem krátký, ale nebudu přece popisovat každý centimetr tohoto Vánočního outfitu. Musím vás, ale upozornit, že tento outfit nebyl vymyšlen pro štědrovečerní večeři. Byl vymyšlen pro dny v okolí vánoc. Na vánoční návštěvy rodiny, či vánoční párty s kamarádami.
 
Tento outfit jsem připravila ve dvou verzích. První verze je se sukní a druhá s modrými džínami.
 
Tento outfit se skládá pouze ze dvou položek. První je klasická černá sukně a druhá je krásné černé croptopové tričko. Sukně je z Gatu. Teď ji už tam asi nenajdete, protože je z minulé podzimní kolekce. Na fotce to nejde poznat, ale materiálně je vyrobená parádně. Není z tenké látky (z které se vyrábějí trička), ale z pevnější, díky které sukně drží aspoň základní tvar a je na každè straně stejná.

Croptopové triko je z Tally weil. Rovněž jako sukně je i toto triko pořízeno minulý rok. Já ho kupovala až v lednu, kdy jsem na něho narazila a stálo mě kolem 60 Kč, což je obdivuhodná cena. Na triku je potisk kočky s nápisem: ,,Merry catmas!". Proto toto triko využiju jen v období Vánoc. Tričko je vyrobeno z tenké látky a má na krku malý stojáček, který dělá z obyčejného trika, hezčí kousek. Za mě bych tomuto triku dala deset bodů z deseti.
U druhého outfitu jsem sukni vyměnila za klasické džíny, přibrala lehký kardigan a velkou černou kabelku jsem brala už jako jasný výběr.
Džíny jsou koupeny v New Yorkeru, z kterého mám většinu kalhot. Jsou to úplé džíny světle modré barvy, které mi jsou častým výběrem. Jsou sešity žluto-zlatou nelesklou nití, ta dodá riflím potřebné "ozvláštění".
  I kardigen je z New Yorkeru. Ten jsem kupovaka nedávno a stál pouhé dvě stovky, takže jsem ho bez rozmýšlení brala.  Je z tenké černé látky. Rukávy se dají zahnout. Svůj kardigen jsem neměla nikdy s dlouhými rukávami. Vždycky si je ohnu, protože mi jinak připadají moc beztvárné. Kardigen měli ve více barvách, takže myslím že by si vybral každý. :)  
Poslední položka outfitu je velká černá kabelka, značky Flora&Co. Kabelka je velmi prostorná, má velkou zásobu kapes, takže může posloužit i jako školní "batoh". Je z klasické černé, matné koženky a na dně má čtyři zlaté "nožičky". Mě naprosto uchvátila. Líbí se mi, že nemá takový kyblíkový tvar. Měli ji v několika barvách, ale já brala klasickou černou.
 
Toto by bylo z dnešního outfitového postu vše. :) Doufám, že se vám outfity líbili, zanehte komentář a třeba mě můžete potěšit i pravidelným sledováním mého blogu :)
 
Jaký outfit se vám líbil víc? Co říkáte na triko "merry catmas"? Jaký je váš oblíbený obchod?
Terez

5 komentářů:

  1. Krasne outfity, to tričko je brutálne, krásne :))

    Srdečne ťa pozývam na giveaway na mojom blogu ❤

    OdpovědětVymazat
  2. Catmas je super svetr! Já měla Hoe Hoe Hoe svetr :'D a taky Oh what fun...:) Snad jsi prožila krásné svátky!
    www.derye.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám hrozně ráda vánoční oblečení s nějakým takovým nápisem :D

      Vymazat