pondělí 14. listopadu 2016

Výtah z kosmetických novinek

Ahojky, omlouvám se že teď delší dobu nevyšel článek, ale už delší dobu ležím s teplotami a na psaní jsem se vůbec necítila. Ale teď to hodlám napravit. Tento článek bude takový výtah kosmetických novinek, které se objevili v drogérkách za poslední zhruba tři měsíce.

Dermacol  UltraTech Mascara- První kosmetická novinka Dermacolu je řasenka pro dokonale definované a prodloužené řasy. Benefity: Dermatologicky testováno, nezanechává žmolky, ultra pružný kartáček. Její cena je 199 Kč. Když si čtu co řasenka slibuje, vypadá to velice slibně.



Set Of Dermacol Make-up Cover- Je to paletka Make-up cover, 5x5 ml. Benefity: Hypoalergenní, voděodolný, bez konzervantů, OF 30. Je pro všechny typy pleti a má nejvyšší krycí schopnost, což je naprosto bombastické! Paletka obsahuje pět nejoblíbenějších odstínů a proto by měl být spokojený každý. Je vhodné především ke contouring tváře nebo ke korekci nedokonalostí pleti. Cena této úžasné paletky je 499 Kč.  No nevypadá nádherně?

Essence
Essence má za posledních pár měsíců velmi slušnou zásobu novinek a proto vám ukážu pár věcí, které mě nejvíce zaujaly.
V sekci tvář najdete celkem devět novinek v různých barvách. Jsou tam korektory, tvářenky, make-upy, pudry, rozjasňující paletka a krásné odličovací ubrousky. Z této sekce mě nejvíce zaujal make-up a korektor camouflage 2v1. Tento produkt má být matného efektu s dlouhotrvajícím krytím, bez efektu masky. Sednout by měl každému, k dostání je ve třech odstínech.


Další produkt co mě na první pohled zaujal je rozjasňující paletka light up your face. Paletka nabízí tři odstíny rozjasňujících pudrů s pigmenty odrážejícími světlo- s perleťovým efektem, se třpytkami nebo se zlatým nádechem. U této paletky mě zaujaly jeho krásné barvy a balení. Že je nádherný?


V sekci "oči" je dokonce čtrnáct novinek! Musím uznat, že v této sekci mě zaujalo méně věcí než v předchozí, ale taky tady jsou slušné věci. Nejvíc mě zaujalo pudrové pero na obočí make me brow.  Jemné pudrové pigmenty zaplní drobné mezery v obočí a krásně jej zvýrazní. díky houbičkovému aplikátoru by se měla barva navíc jednoduše nanášet.


Druhá věc která mě zaujala jsou oční linky super precise. Tyto oční linky nabízí extrémně tenký hrot aplikátoru a jsou tudíž ideální pro vytvoření tenoučké a přesné linky nebo dramatické širší linky. Jsou temně černé a dlouhotrvající textura je navíc voděodolná.
Tak toto bylo pro první část tohoto článku vše. Raději se půjdu léčit a zítra očekávejte další článek :)

Co říkáte na kosmetické novinky vy? Už jste nějaké z nich vyzkoušeli?

                                                                        Terez

 

1 komentář: